potraga za trenerom

Velež zvao Mehu Kodru na svoju klupu

Sport / Nogomet | 08. 05. 2015. u 21:07 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već je mjesec i pol dana prošlo otkako je Velež ostao bez trenera, nakon što je nakon poraza od Zrinjskog (0:2) u četvrtfinalu Kupa Nedim Jusufbegović podnio ostavku.

Direktor Veleža Sedin Tanović kaže da će idućeg tjedna zasjedati Upravni odbor koji bi trebao imenovati novog trenera.

'Razgovarano je sa velikim brojem kandidata koji su bili dio Veleža u prošlosti. Neki od njih nisu u prilici sada preuzeti Velež, neki čekaju transfer u inozemstvo. Razgovarano je i s Mehom Kodrom koji je bio najveća želja svih ljudi u klubu od Uprave i prijatelja kluba do navijača, ali jednostavno on je toliko ispražnjen da u ovom trenutku nema snage raditi u BH nogometu, iako njemu i našim legendama uvijek su otvorena vrata kluba u svakom trenutku. Također, pojedina se imena vrte u medijima, ali izvjesno je jedno da oni nisu uopće kandidati', kazao je direktor Veleža Tanović za službenu klupsku stranicu.

'Međutim, treba naglasiti da je dvojac Kalajdžić-Dizdarević odlično do sada radio i sigurno da će i novi šef struke imati odlične suradnike u njima. U narednoj sezoni klub će uraditi i dodatne napore kako bi podstaknuo ali i osigurao uvjete za neke naše sadašnje trenere ili bivše igrače, da i oni završe potrebnu edukaciju i stažiranje u inozemstvo, kako bi imali potrebnu UEFA profi licencu. U tom cilju ćemo, posebno za stažiranje, iskoristi činjenicu da na raspolaganju imamo takve legende poput Bajevića, Marića i Halilhodžića koji uvijek kada su u Mostaru posjete svoj klub i pomažu na svoj način', dodao je Tanović.

Kopirati
Drag cursor here to close