Kao u snu

VIDEO I Čileanac Tabilo razbio Đokovića

Bez obzira na sve, ovo je za Novaka možda i najlošija priprema za Roland Garros ikada.
Sport / Nogomet | 12. 05. 2024. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je sezona u kojoj pojedini tenisači uspijevaju ispuniti neke svoje teniske snove. Pobjeđuju one najbolje, pobjeđuju protivnike za
koje su nekada mogli samo sanjati da će ih proći na nekom turniru. Tako je danas u Rimu svojih pet minuta dočekao je danas Čileanac Alejandro Tabilo. On je u dva seta razbio Novaka Đokovića 6-2, 6-3.

"Ovo je nevjerojatno. Došao sam na teren samo gledajući oko sebe, samo pokušavajući prihvatiti sve ono što se događa oko mene. Sada se samo pokušava probuditi", rekao je Čileanaca na kraju meča. Ovo mu je prvi put u karijeri da se plasirao u osminu finala jednog turnira iz ATP Masters serije.

"Očito svaki put kad se osjećaš da si bliže kraju, ruke ti se počnu malo stezati i počneš zamahivati kraće, pa sam samo pokušavao ne razmišljati o tome i osvajati poen po poen. To je ludo, ne mogu vjerovati što se upravo dogodilo", dodao je Tabilo. Tijekom najvećeg dijela ovog duela Đoković je bio u izdanju koje njegovi navijači ne pamte posljednjih godinama.

Video: Tabilo - Đoković 

Đoković je bio nadigran u svakom segmentu igre. Đoković je bio vidno frustriran i dekoncentriran, birao je čudna rješenja u završnicama poena, a posebno je njegov govor tijela bio nekarakterističan. Bez obzira na sve, ovo je za Novaka možda i najlošija priprema za Roland Garros ikada. Tabilo je krenuo s dvostrukim breakom u prvom setu, to je isto napravio na startu drugog. Đoković nije imao niti jednu break loptu.

Kopirati
Drag cursor here to close