Kup prijateljstva

VIDEO I Juniori Veleža savladali Vojvodinu

Juniorski sastav Veleža je danas ostvario pobjedu nakon preokreta u svojoj skupini B. Oni su savladali Vojvodinu 2:1.
Sport / Nogomet | 05. 06. 2024. u 23:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatibor je i ove godine domaćin tradicionalnog Kupa prijateljstva na kojem sudjeluju klubovi iz regiona. Tijekom prethodnih 10 godina na turniru je nastupao veliki broj mladih igrača koji su kasnije izgradili uspješne seniorske karijere.

Ove godine imamo 12 ekipa koje su raspoređene u četiri skupine. S prostora BiH tu su Velež, Borac, Željezničar i Sarajevo. Juniorski sastav Veleža je danas ostvario pobjedu nakon preokreta u svojoj skupini B.

Velež je savladao Vojvodinu rezultatom 2:1. Vojvodina je do prednosti došla u 50. minutu, strijelac je bio Lazar Peranović, nakon lijepe akcije, lopte koju je Borovina ostavio svom suigraču. Velež je uzvratio preko Amara Milaka koji se dobro snašao pred golom Vojvodine. Na kraju je ekipa iz Mostara uspjela napraviti preokret. U 75. minuti je efektno glavom u padu pogodio Kenan Đuliman. Vojvodina je u prvom kolu pobijedila Rijeku 2:1, a u posljednjem meču ove skupine u četvrtak će se sastati Velež i Rijeka.

Video: Velež - Vojvodina 

U konačnom poretku prvo se gleda međusobni omjer, zatim gol razlika, a treći kriterij je broj postignutih golova. Ako je sve izjednačeno, o plasmanu dalje odlučuje ždrijeb.

Kopirati
Drag cursor here to close