Vratio se na klupu i sredio Dinamo

VIDEO I Kovačević: Najveća pobjeda u mojoj karijeri

"Ne volim pričati o bolesti i ne volim to isticati, želim normalno raditi. Oko prethodne utakmice s Dinamom doznao sam tu vijest, a na kraju smo primili gol u 94. minuti", prisjetio se Kovačević.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2024. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako je netko zaslužio trijumf protiv Dinama proteklog vikenda, onda je to trener Slaven Belupa Mario Kovačević. Nekadašnji nogometaš, kasnije trener rođen u Jablanici u proteklom periodu je prošao jednu od svojih najtežih utakmica. Klupu Varaždina je morao napustiti zbog bolesti, karcinoma, ali nije odustajao.

Sudbina je valjda tako odredila. U studenom prošle godine Mario je saznao da ima zdravstvenih problema, upravo pred utakmicu protiv Dinama. Koja je na kraju završila bez pobjednika 1:1. Sada je njegova ekipa, jednostavno razbila Dinamo.

"Ne volim pričati o bolesti i ne volim to isticati, želim normalno raditi. Oko prethodne utakmice s Dinamom doznao sam tu vijest, a na kraju smo primili gol u 94. minuti. Sjećam se, tada mi je prošlo tada kroz glavu "šteta, neću pobijediti Dinamo", ali, eto, što vam je sudbina, u manje od godinu dana dobio sam novu priliku, pobijedio i stvarno sam sretan. Dobro sam, ne želim to više spominjati, samo želim raditi", rekao je između ostalog za Sportske novosti, Kovačević.

Video: Kovačević nakon utakmice 

Ovo je bila prva pobjeda Slaven Belupa protiv Dinama nakon sedam i pol godina, posebno emotivno proživio ju je Kovačević s obzirom na to da je pred domaćom publikom debitirao pobjedom.

"Ovo je možda i najveća pobjeda u mojoj karijeri. Čestitke mojim igračima, normalno da smo sretni i ponosni. Znali smo da Dinamo nije u idealnoj situaciji, ali kad uđeš u crnu rupu iz nje je teško izaći. Dinamo je poveo, ali to nas nije pokolebalo. Na vrijeme smo izjednačili. U nastavku su oni stisnuli, imali smo sreću kod njihove grede, poslije toga je sve bilo na našoj strani. Taj drugi gol je po mom mišljenju prelomio utakmicu", naglasio je Kovačević.

Kopirati
Drag cursor here to close