Jedan gol presudio

VIDEO I Lanzini slomio Bocu u Superclásicu

Na kraju u 89. minuti Giménez je zatresao mrežu Rivera, ali se ispostavilo da je igrao rukom. Finiš utakmice se "razvukao", sudac Ramirez je pokazao deset žutih kartona, na kraju je Cristianu Lemu isključio.
Sport / Nogomet | 22. 09. 2024. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigran je još jedan Superclásico. Koji je bio onakav kakav može biti. Nije bilo previše prilika, nije bilo ljepote, ali jeste svega ostalog. Prvi žuti karton pokazan je u devetoj sekundi utakmice, posljednji karton bio je crveni u 102. minuti.

Prije toga smo vidjeli jedan gol, dosta žestokih duela i jedan poništeni, onaj Giméneza u 89. minuti utakmice. Boca je ponudila jako malo, u prvom poluvremenu ništa. iskusni igrači su pravi velike greške i vrlo lako se moglo dogoditi da River Plate nakon prvog poluvremena ima i veću prednost od jednog gola. Miramón je pogriješio, Lanzini gura u šansu Colidija čiji šut zaustavlja Romeru, Lanzini je najbliži lopti i River Plate je stigao do gola.

Video: Boca Juniors - River Plate 

Čekali su navijači Boce skoro sat vremena da njihovi ljubimci napokon naprave nešto prema naprijed. Zeballos je imao jedan na jedan Armanijem, ali je kapetan Rivera bio brži. Zenón ga je probao lobovati, ali neuspješno. Najbolju priliku je imao Peruanac Advíncula, ali je prečka saveznik gostiju.

Na kraju u 89. minuti Giménez je zatresao mrežu Rivera, ali se ispostavilo da je igrao rukom. Finiš utakmice se "razvukao", sudac Ramirez je pokazao deset žutih kartona, na kraju je Cristianu Lemu isključio. Marcelo Gallardo se vratio na klupu Rivera i još jednom je kao trener srušio Bocu na La Bomboneri. Boca Juniors je posljednju utakmicu na ovom stadionu izgubila prije skoro godinu dana. Upravo od istog protivnika koji je na slavlje u gostima čekao od travnja ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close