Bundesliga

VIDEO I Mainzu bod u 94. minuti, Kramarić strijelac

Armin Gigović je dobio priliku od 63. minute kada je zamijenio Finna Poratha. Ermedin Demirović je ušao u igru u 73. minuti.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2024. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet utakmica drugog kola Bundeslige je odigrano danas. Najbolja je bila ona na MHPAreni gdje su se danas sastali Stuttgart i Mainz koji je na kraju do boda došao u 94. minuti. Iako su domaćini krenuli silovito.

Enzo Millot i Jamie Leweling su do 15 minute osigurali vodstvo Stuttgarta koje su anulirali Nadiem Amiri i Jonathan Burkardt. Spašavali su se gosti u 85. minuti, sklanjali loptu s crte, a onda je u 87.minuti Fabian Rieder pogodio iz slobodnjaka uz dosta sreće i pomoć golmana Mainza. Na kraju je glavomet pred golom Stuttgarta zaključio Maximilian Leitsch golom za 3:3.Ermedin Demirović je ušao u igru u 73. minuti

Video: Stuttgart - Mainz 

Dinamov suparnik u Ligi prvaka Borussija Dortmund, s kojom će se plavi susresti u petom kolu u Maksimiru, odigrala je 0:0 na gostovanju kod Werdera. Viceprvak Europe još je dobro i prošao, budući da je od 73. minute igrao bez isključenog Nica Schlotterbecka koji je zaradio isključujući žuti karton.

Druga Borussia, Mönchengladbach, s 2:0 nadigrala je Bochum u gostima golovima Kleindiensta u 67. i Honorata u 78.

Maximilian Arnold (27) i Sebastian Bornauw (30) su u razmaku od tri minute s dva pogotka donijeli Wolfsburgu prvu pobjedu u novoj sezoni, na gostovanju kod novajlije Holstein Kiela. Lovro Majer je bio u početnoj postavi Wolfsburga, ali je ostao u svlačionici na poluvremenu. Armin Gigović je dobio priliku od 63. minute kada je zamijenio Finna Poratha.

Hoffenheim nije imao šanse protiv Eintrachta u Frankfurtu. Već do poluvremena domaća ekipa je vodila 2:0 golovima Ekitikéa i Larssona. Gostima je nadu vratio četvrtim golom u sezoni Andrej Kramarić, ali je samo dvije minute kasnije Omar Marmoush pogodio za konačnih 3:1.

Kopirati
Drag cursor here to close