Napokon golovi Francuza

VIDEO I Mbappé je počeo zabijati, ali dodavanje petom Valverdea je nešto posebno

U 67. minuti, vidjeli smo sjajnu akciju igrača Reala. Rodrygov trk, petu Valverdea i zicer za Francuza.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2024. u 01:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dvije "nule" u posljednje tri utakmice, navijači Reala su postajali sve nervozniji. Posebno jer je "mirisalo" na novi mogući kiks protiv Betisa. Vrijeme je prolazilo, gosti su imali bod u svojim rukama, a onda je napokon proradio Mbappé.

Čekali su se njegovi golovi, napokon je u nedjelju isporučio dva. U 67. minuti, vidjeli smo sjajnu akciju igrača Reala. Rodrygov trk, petu Valverdea i zicer za
Francuza. Brahim Díaz koji je dobio priliku od 65. minute je poprilično razdrmao redove domaće ekipe, ali uznemirio gostujuće. Stigao je penal za osam minuta kasnije Real koji je u gol pretvorio Mbappé. Do golova Reala svakako vrijedi izdvojiti i stativu Viniciusa. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić zamijenio je Mbappéa i zaigrao je od 85. minute

Video: Real Madrid - Betis 

Drugu pobjedu u novoj sezoni upisali su nogometaši Girone, oni su u 4. kolu na gostovanju svladali Sevillu 2:0. Girona je zasluženo slavila na Sanchez Pizjuan stadionu nakon što je prvi pogodak postigao Ivan Martin u 41. minuti.

Bila je to brza i točna gostujuća akcija koju je Martin završio golom iz blizine. Sve je riješeno u 73. minuti kada je s bijele točke pogodio Abel Ruiz za konačnih 2:0. Sevilla je i dalje bez pobjede u sezoni.

Getafe i Real Sociedad su odigrali dvoboj bez golova pa je tako Getafe i u trećoj utakmici nove sezone remizirao. Gosti iz San Sebastiana su odigrali prvu neodlučenu utakmicu u sezoni, a u sastavu Real Sociedada nije bilo hrvatskog reprezentativca Luke Sučića.

Druge prvenstvene pobjede, u ogledima četvrtog kola, upisali su nogometaši Osasune i Alavesa. Osasuna je na domaćem terenu u Pamploni s 3:2 bila bolja od Celte, a hrvatski reprezentativac Ante Budimir je bio u udarnoj momčadi Osasune te je igrao do 77. minute. Prvi pogodak Osasuna je dala u 21. minuti. Strijelac je bio Boyomo, a asistent upravo Budimir.

Gosti iz Viga su brzo izjednačili, u 29. minuti je gol za 1:1 postigao Borja Iglesias. Na samom kraju prvog dijela Osasuna se vratila u vodstvo i to autogolom Domingueza, dok je Abel Bretones u 62. minuti pogodio za 3:1 i time zapečatio slavlje Osasune. U nadoknadi susreta Gomez je pogodio vlastitu mrežu, ali dalje od 2-3 Celta nije mogla.

Alaves je na domaćem terenu s 2:0 svladao Las Palmas. Već u sedmoj minuti Carlos Vicente je doveo domaćina u vodstvo, dok je u 78. Toni Martinez zabio za 2:0 i time potvrdio slavlje svoje ekipe.

Kopirati
Drag cursor here to close