Nakon dva mjeseca

VIDEO I Messi se vratio i postigao dva gola

Miami je uvjerljivo najbolja ekipa Istočne konferencije u ovom trenutku. Sakupili su 62 boda i samo su četiri puta poraženi ove sezone.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2024. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dva mjeseca, Lionel Messi se vratio na teren. Na najbolji mogući način. Postigao je dva gola i asistirao za još jedan u trijumfu Inter Miamija protiv Philadelphia Uniona 3:1. Golovi Miamija su stigli nakon ranog vodstva gostiju. Philadelphia je povela već u drugoj minuti preko Mikaela Uhrea.

Miami je uzvratio u 26. minuti, na asistenciju Luisa Suáreza je izjednačio Messi. Četiri minute kasnije, Messi je kompletirao preokret. Ovog mu je puta asistirao drugi bivši suigrač iz Barcelone Jordi Alba, a Messi je sjajno pogodio. To mu je već 14. gol u 13 ovosezonskom nastupu.

Uz to, Messi ima i čak deset asistencija. Potvrda pobjede domaćina stigla je u osmoj minuti sudačke nadoknade. Messi je uzvratio Suárezu i asistirao mu za gol. Messi je posljednju utakmicu u MLS-u odigrao još 2. lipnja. Nakon toga je uslijedila Copa América s Argentinom gdje je došao do još jednog trofeja.

Video: Miami - Philadelphia 

Na njegovu žalost, u finalu s Kolumbijom se ozlijedio te je morao napustiti igru u 66. minuti. Uslijedila je stanka od dva mjeseca, no Messi je odmah nastavio s odličnim igrama.

Miami je uvjerljivo najbolja ekipa Istočne konferencije u ovom trenutku. Sakupili su 62 boda i samo su četiri puta poraženi ove sezone. Već sada je jasno da ćemo Messija i društvo gledati u play offu ove sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close