Prva liga RS-a

VIDEO I Na Palama lakrdija od penala, 16 žutih kartona, jedan crveni

Ojeda je iskoristio jedanaesterac kojim je pažnju na sebe skrenuo sudac Stefan Bokić. Koji je na asistenciju pomoćnika pokazao na penal. Da stvar bude zanimljivija, igrači domaće ekipe su krenuli da izvedu korner.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2024. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije premijerligaško društvo, ali jeste prva Liga RS-a. Tamo su igrali u okviru 23. kola Romanija i Kozara. Romanija sa Pala koja se bori za opstanak i Kozara koja je na osmom mjestu. Na kraju su domaći ostvarili pobjedu 2:1, nakon preokreta.

Kozara je vodila golom Vladimira Petkovića od 20 minute, u nastavku je Romanija stigla do pobjede. Strahinja Pekić je izjednačio na 1:1, dok je u 77. minuti nekadašnji igrač Veleža Lucas Ojed pogodio za 2:1. Ojeda je iskoristio jedanaesterac kojim je pažnju na sebe skrenuo sudac Stefan Bokić. Koji je na asistenciju pomoćnika pokazao na penal.

Da stvar bude zanimljivija, igrači domaće ekipe su krenuli da izvedu korner. Tri žuta kartona su pokazana zbog protesta igračima Kozare, ali domaći su uzeli tri boda. To je bio drugi jedanaesterac koji je dosuđen za domaću ekipu, prvi je u prvom dijelu obranio golman Kozare Glišić.

Video: Pregled utakmica 23. kola Prve lige RS-a 

"Ovo je bio kriminal danas, farsa. Ja pozivam savez da se ovo prekine, ovo ne vodi nikuda. Ovo nije bila utakmica, ovo je bilo kriminalno suđenje", rekao je Alem Medović trener Kozare. Sudac Bokić je gostujućim igračima pokazao deset žutih kartona, jedan crveni, domaćim šest.

Kopirati
Drag cursor here to close