Buran derbi u Beogradu

VIDEO I Natcho: Trebali smo napustiti teren

"Trebalo je da povedem igrače van terena. Ono što se dešava ovdje je previše", rekao je igrač Partizana.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2024. u 01:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crvena Zvezda je kako sada stvari stoje novi stari prvak Srbije. U velikom, 173. po redu derbiju između Crvene Zvezde i Partizana,
domaći sastav je na stadionu Rajko Mitić stigao do trijumfa 3:2, nakon čega ima velikih deset bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Utakmica je zbog upotrebe pirotehnike produžena čak 15 minuta i upravo u tom periodu se dogodio veliki preokret. Partizan je vodio do 89. minute, a onda je prvo Ndiaye pogodio za 2:2, dok je Katai u 99. minuti iskoristio penal. Kada je u pitanju penal kojeg je skrivio defenzivac Partizana Antić, tu neke velike dileme nema, međutim kod drugog gola igrači Partizana smatraju kako je Ndiaye napravio prekršaj. Malo je reći da su igrači Partizana ogorčeni suđenjem Pavla Ilića.

Video: Zvezda - Partizan 

"Ovo je druga utakmica da dolazimo ovdje i da on radi svoj show. Nogometaši Crvene Zvezda i Partizana su glavni akteri, ne on. Ako nitko neće o tome da priča, mi ćemo o tome da pričamo. Ovo je nevjerojatno, nije želio da pogleda VAR (kod trećeg gola Zvezde) jer je znao da je pogriješio“, rekao je Natcho i dodao burno:

"Dosta je! Ovdje sam pet godina i nitko ne priča o problemima. Svi govore: sve je u redu, hajde, hajde, idemo. Ne, nije u redu, dosta je više. Borimo se za klub, borimo se za navijače, a onda dođe sudac i ukrade nam sve. Naši navijači su bili u pravu. Trebalo je da izađemo s terena kada nije htio da pogleda VAR. Izvinjavam im se ovim putem. Trebalo je da povedem igrače van terena. Ono što se dešava ovdje je previše", rekao je igrač Partizana.

Kopirati
Drag cursor here to close