Wazza se vratio na Old Trafford

VIDEO I Ništa stomak, Rooney pogađa iz slobodnjaka

Ono što je utakmicu obilježilo, jeste sjajni gol Wayne Rooneya. Koji je pokazao da nije zaboravio zabijati i pored viška kilograma. U 42. minuti je perfektno izveo slobodan udarac, Boruc nije niti "trepnuo".
Sport / Nogomet | 08. 09. 2024. u 18:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija Manchester Uniteda je itekako aktivna, još u svibnju 2022. godine, odigrana je revijalna utakmica veterana Manchester Uniteda i Liverpoola na kojoj je prikupljeno 1.3 milijuna funti.

U reprezentativnoj pauzi legende Uniteda su se vratile na teren kako bi ovog vikenda odigrale prijateljsku utakmicu protiv Celtica. Ovaj put je to bila jedna sjajna postava, u kojoj su bili Rooney, Berbatov, Carrick, Fletcher, Silvestre. Dok su za Celtic zaigrali Petrov, Samaras, Vennegoor of Hesselink

 

Bryan Robson je bio na klupi Manchester Uniteda dok je Celtic vodio Paul Lambert. Na kraju je završilo 1:1, izvodili su jedanaesterci. Celtic je bio uspješniji nakon jedanaesteraca. Međutim, ono što je utakmicu obilježilo, jeste sjajni gol Wayne Rooneya. Koji je pokazao da nije zaboravio zabijati i pored viška kilograma. U 42. minuti je perfektno izveo slobodan udarac, Boruc nije niti "trepnuo". Gol za Celtic je postigao Hooper dvadeset minuta kasnije

Video: Manchester United - Celtic 

Rooney je za Manchester United odigrao ukupno 559 utakmica u karijeri i zabio 253 pogotka, uz 139 asistencija, dok je za englesku reprezentaciju odigrao 120 utakmica i 53 puta pogađao suparničku mrežu.

Kopirati
Drag cursor here to close