Morali odustati od leta za El Salvador

VIDEO I Nogometaši Cadiza proživjeli dramu u avionu

"Igrači su bili u šoku i teško smo im mogli reći da nastavljamo putovanje. Bez obzira na sve, već sada razmišljamo kako ćemo otputovati u El Salvador", rekao je predsjednik kluba Manuel Vizcaíno.
Sport / Nogomet | 28. 05. 2024. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je sezona tek završila pojedini klubovi moraju odraditi određene obaveze. Tu se prije svega misli na pojedine dogovorene prijateljske utakmice u različitim dijelovima svijeta.

Tako su nogometaši Cadiza nakon teške sezone u kojoj nisu izborili opstanak morali putovati u El Salvador. Međutim, prvi pokušaj je propao zbog kvara na avionu. U jednom trenutku je situacija bila takva da je avion sletio zbog kvara u Sevillu.

"Svi smo osjetili taj kvar motora, ali nitko od nas nije znao što se događa. Bili su to trenuci neizvjesnosti i straha. Odmah po slijetanju, dobili smo informaciju kako ne postoji mogućnost nastavka let što svakako ima smisla. Igrači su bili u šoku i teško smo im mogli reći da nastavljamo putovanje. Bez obzira na sve, već sada razmišljamo kako ćemo otputovati u El Salvador", rekao je predsjednik kluba Manuel Vizcaíno.

Kopirati
Drag cursor here to close