Nastupi HR klubova

VIDEO I Petica Osijeka, Gattuso nervozan na presici, Radeljiću stradalo rebro

Na pitanje jednog od novinara da je rezultat bolji od igre, Gattuso je izgubio živce i podigao ton odmah na početku presice:
Sport / Nogomet | 26. 07. 2024. u 00:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki broj klubova s prostora bivše Jugoslavije je bio aktivan u četvrtak, na europskoj sceni. Predstavnici Hrvatske su ostvarili dobre rezultate u prvim utakmicama i realno je očekivati da Hajduk, Rijeka i Osijek izbore prolaz dalje.

Osijek je na svom terenu razbio Levadiu iz Talina 5:1. U glavnoj ulozi je bio napadač domaćeg sastava Ramón Mierez koji je za manje od pola sata kompletirao hat trick. Renan Guedes i Bukvić su zaključili posao. Gosti su doživjeli potop iako su prvi poveli, već u osmoj minuti preko Yakovleva.

Video: Osijek - Levadia 

Hajduk je na ispunjenom Poljudu 2:0 pobijedio HB Tórshavn i osigurao ugodnu prednost. Prvi gol je postigao Uremović u 19. minuti utakmice, za drugi se pobrinuo Livaja s bijele točke na isteku prvih pola sata. Gennaro Gattuso mogao je uživati u prvoj službenoj pobjedi na klupi Hajduka. Ipak, u revanš susretu Hajduku neće biti lako s obzirom na to da će se igrati na umjetnoj podlozi, da će temperatura biti niži za nekih desetak stupnjeva.

Na presici baš i nije bilo mirno, bez obzira na trijumf Hajduka. Na pitanje jednog od novinara da je rezultat bolji od igre, Gattuso je izgubio živce i podigao ton odmah na početku presice:

"Koje su negativne stvari koje ste zamijetili? Hoćemo li nas dvojica početi loše, zašto naglasiti tih 30 minuta. Igrali smo protiv ekipe koja ima 21 utakmicu u sezoni, u puno su boljem ritmu. Uspjeh je što smo ih uspjeli kontrolirati 65 minuta. To je dobar rezultat", rekao je Gattuso.

Video: Hajduk - HB

Nogometaši Rijeke odigrali su bez pogodaka kod rumunjskog drugoligaša Corvinula u prvom susretu drugog pretkola Europske lige. Rumunjski sastav je prisiljen igrati drugi ligu zbog čudnog pravila da samo privatni klubovi mogu biti u društvu najboljih.

Utakmicu je obilježila ozljeda reprezentativca BiH Stjepana Radeljića koji se u želji da postigne pogodak zabio u stativu.

Kopirati
Drag cursor here to close