Malo je poskupio

VIDEO I Podolski još igra, ali se bogati na kebabu

Njegov kebab je već nekoliko godina pravi hit u Njemačkoj, a nedavno je rastužio fanove najavom kako će njegov kebab poskupjeti.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2024. u 01:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrao je u Kölnu, Bayernu, Arsenalu, Interu, Galatasarayu, Vissel Kobeu, Antalyasporu, još uvijek igra za Górnik Zabrze, ali nogomet nije glavna preokupacija. Već nekoliko godina Lukas Podolski vodi i vrlo uspješan biznis. Otvorio je prije šest godina lanac kebab restorana s čak 30 poslovnica diljem Njemačke.

Još 2017. godine, dvije godine nakon što je otišao iz Arsenala, Lukas je pokrenuo brend sladoleda Ice Cream United, a onda je godinu kasnije otvorio svoj prvi restoran s kebabom nazvan Mangal Doner. Inspiraciju je dobio igrajući za Galatasaray, a od tada je otvorio čak 30 restorana s kebabom.

Video: Lukas Podolski i njegov posao 

Osim toga, poduzetni Lukas je pokrenuo i glazbeni festival, otvorio je sportski centar i organizirao nogometni turnir koji uključuje influencere, bivše igrače i navijače. Svi ti njegovi poslovi donijeli su mu pravo bogatstvo i sada je procijenjen na preko 207 milijuna eura. Njegov kebab je već nekoliko godina pravi hit u Njemačkoj, a nedavno je rastužio fanove najavom kako će njegov kebab poskupjeti. Umjesto dosadašnjih pet eura, po novome će koštati 7.90 eura.

"Mislim da je kebab još uvijek jako jeftin. Mora poskupjeti. Kad odete u pizzeriju, platite oko 10 eura, ali sve što imate je tijesto, umak od rajčice i malo sira. Ako naručite menu u McDonald‘su platit ćete jednako kao i u mojem restoranu ili čak i više od toga, a dobit ćete sr*** od hrane. Njima nedostaje kvalitete", poručio je Podolski pravdajući svoje poskupljenje.

Video: Lukas Podolski prilikom otvaranja jednog od restorana 

Posljednju utakmicu za reprezentaciju Njemačke Podolski je odigrao 2017. godine, a njezin je treći najbolji strijelac s 49 golova u 130 utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close