Nešto je objasnio treneru

VIDEO I Ronaldo gubi utakmice i trofeje, sve je nervozniji

Domaćima nije pomogao niti igrač više kojeg su imali na terenu od 53. minute. Ronaldo je pokušao sve kako bi Al Nassr vratio u igru, ali nije uspio.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2023. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se činilo kako će barem što se tiče rezultata, pobjeda i trofeja dolaskom Ronalda Al Nassr biti sigurna oklada, stvari izgledaju malo drugačije na terenu. Ostale momčadi igraju, imaju svoje adute, pa je Cristiano sve nervozniji.

Al Nassr je u prvenstvu drugi s tri boda manje i utakmicom više u odnosu na vodeći Al-Ittihad, a u ponedjeljak je ispao iz Kupa kralja. Promijenio se trener, momčad je preuzeo Dinko Jeličić, ali je Al Nassr u posljednje tri utakmice bez postignutog gola. Ronaldova momčad je na domaćem terenu u Rijadu ugostila Al Wehdu te je poražena s minimalnih 0:1. 

Gosti su do prednosti stigli u 23. minuti pogotkom francuskog napadača Jeana-Davida Beauguela kojem je asistirao Kostarikanac Oscar Duarte. Domaćima nije pomogao niti igrač više kojeg su imali na terenu od 53. minute. Ronaldo je pokušao sve kako bi Al Nassr vratio u igru, ali nije uspio. Koliko je Ronaldo nervozan i kako se teško miri s porazima, pokazala je njegova reakcija na poluvremenu.

Video: Ronaldo protiv Al Wehde
Kopirati
Drag cursor here to close