EURO 2024

Walker u problemima: Bodri ga supruga ali i ljubavnica

Kyle i Annie su svoje probleme pokušali da riješe u tajnosti i diskretno, dok Lauryn Goodman nastavlja sa svojim vratolomijama. Annie teško prihvata činjenicu da se i Lauryn pojavila u Njemačkoj.
Sport / Nogomet | 12. 07. 2024. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Englezi se spremaju za veliko finale. I njihovi mediji. Na različite načine naravno. Tako je u "najavi" utakmice svojih pet minuta dobio Kyle Walker kojeg su kamere tijekom prvenstva hvatale kako prstima pravi slovo 'R' u znak poštovanja prema svojoj djeci koju ima sa suprugom Annie Kilner, čija sva imena počinju na slovo R. Par je ponosan roditelj Romana (11), Riaan (7), Reigna (5) i sina Rezona koji je rođen u travnju.

"Uvijek se brine prema članovima svojoj obitelji koja putuje kako bi podržala njega i reprezentaciju. Momci prate svaki pokret i ponosni su na svog tatu", tvrdi neimenovani izvor.

Međutim, kao što je poznato osim četvero djece s Annie, engleski veznjak ima i dvoje djece s reality zvijezdom Lauryn Goodman.
Kyle se našao pod kritikama kada su se pojavile slike djece u medijima. Radilo se o slikama na kojima četverogodišnji Kairo i njegova jednogodišnja sestra s leđa, oboje u dresovima Engleske s natpisom 'Tata' na leđima, gledaju utakmicu na velikom ekranu kod kuće.

Sada se očito pojavio problem jer je Lauryn Goodman stigla u Njemačku. Navodno su momci koji vode računa o sigurnosti igrača dobili naredbu da Lauryn drže što dalje od kampa reprezentacije i naravno samog Kylea.

Lauryn Goodman je već boravila u Njemačkoj, promatrala je s svojom djecom utakmicu protiv Danske, ali su bili smješteni na drugom kraju stadiona poprilično daleko od Annie i ostalih žena i djevojaka engleskih reprezentativaca.

Kyle i Annie su svoje probleme pokušali da riješe u tajnosti i diskretno, dok Lauryn Goodman nastavlja sa svojim vratolomijama.
Annie teško prihvata činjenicu da se i Lauryn pojavila u Njemačkoj. Bilo je to vidljivo kada se Kyle našao na tribinama. Dok su se drugi parovi grlili i ljubili, Kyle i Annie su razgovarali, prije nego što je Walker podigao Rezona koji je najmlađi. Sada momci koji brinu sigurnosti engleskih reprezentativaca moraju obratiti pažnju, kako eventualno ne bi došlo do neželjenog susret Annie Kilner i Lauryn Goodman.

"Ono što sam uradio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Donio sam neke glupe, budalaste odluke. Ne mogu ni da zamislim
kroz što je prošla Annie. Pokušao sam da je pitam, ali postoji bol. Čovjek koji je trebao da je voli, da se brine za nju, uradio je to što je uradio. Moji potezi su izazvali bol kod mnogih ljudi. Ovo nisam trebao napraviti", rekao je ne tako davno Walker.

Annie i Kyle Walker u braku su od studenog 2021. godine, a javnosti su od još od ranije poznate neke ljubavne avanture ovog engleskog reprezentativca. Kyle je od ranije priznao da je otac djeteta manekenke i influencerice Lauryn Goodman, dok je 2019. godine reality zvijezda Laura Brown tvrdila kako se seksala s nogometašem u njegovom Bentleyju. Poznati su također, njegovi incidenti s prostitutkama. Cityjeva zvijezda Walker je navodno imao i orgije s prostitutkama za vrijeme pandemije koronavirusa.

Kopirati
Drag cursor here to close