vitez u mostaru

Zakarić: Želim napokon osvojiti naslov

Sport / Nogomet | 22. 04. 2016. u 11:47 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Zrinjski u subotu dočekuje ekipu Viteza, momčad koja ih je pobijedila s 1:0 u prvoj utakmici i zasad jedina kojoj Plemići nisu postigli pogodak.

Vitez se zasad drži iznad opasne zone, no bod u Mostaru puno bi značio toj ekipi. Značio bi i zato jer u Vitezu je velik broj bivših igrača Zrinjskog (Muminović, Đurić, Barišić, Tirić) uključujući bivšeg trenera Branka Karačića te igrača na posudbi Antu Radeljića, kojima je igranje na stadionu pod Bijelim brijegom dodatni motiv.

'Očekuje nas teška utakmica, jer svaka je takva protiv ekipa koje se bore za ostanak. Oni su nas tamo pobijedili, ali moglo je završiti drugačije, povoljnije s naše strane. Nadam se da ćemo sada osvojiti tri boda i to možemo napraviti samo uz maksimalno zalaganje svih igrača', kazao je pred ovu utakmicu Goran Zakarić koji igra u izvanrednoj golgeterskoj formi.

Naime, u tri posljednje pobjede Zrinjskog Zakarić je postigao sva četiri gola.

'Došao sam na nivo koji sam priželjkivao, ali naravno da uvijek može bolje. Ne moram ja opet presuditi, bitno je da svi mi damo svoj maksimum i da ostvarimo cilj, te ostanemo na prvom mjestu', dodao je Zakarić.

Zrinjski se odvojio Slobodi na tri boda, no veznjak Zrinjskog na posudbi iz Dinama smatra da ne treba otpisivati ni Slobodu ni ostale.

'Sloboda je uvijek tu u igri, ali Sarajevo i Široki Brijeg nipošto se ne smiju otpisati. Široki je sada ostao bez Kupa i se karte baca na prvenstvo. Puno je bodova u igri i u par kola se sve može okrenuti'.

Zakarić je prošle dvije sezone sa Širokim Brijegom bio blizu titule, no nijednom nisu uspjeli do kraja. Sada se nada da će mu se sreća preokrenuti.

'Stalno sam bio blizu tome da osvojim titulu, a nikada je nisam osvojio. Želim dati svoj maksimum da pomognem Zrinjskom da dođe prvi do cilja i da osvojimo titulu', zaključio je Zakarić.

Zrinjski i Vitez svoju utakmicu igraju u subotu u 17 sati.

Parovi 26. kola
SUBOTA
Olimpic – Sloboda 16.00
Zrinjski – Vitez 17.00
Rudar – Borac 17.00
Travnik – Velež 17.00
Čelik – Radnik 17.00
Drina – Mladost
NEDJELJA
Sarajevo – Željezničar 17.00
Široki Brijeg – Slavija 20.00

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close