Kosovo na kraju slavilo 4:0

VIDEO I Zbog natpisa "Kosovo je Srbija", prekinuta utakmica na Cipru

Onog trenutka kada se pojavio na tribinama transparent s natpisom "Kosovo je Srbija", Austrijski sudac Gishamer je odlučio prekinuti utakmica.
Sport / Nogomet | 09. 09. 2024. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu Venue George Karapatakis u Larnaki bilo je poprilično burno. Tamo su se u okviru drugog kola Lige C, sastali domaćin Cipar i Kosovo. UEFA je još jednom pokazala koliko se striktno drži pravila kad su političke poruke u pitanju. Onog trenutka kada se pojavio na tribinama transparent s natpisom "Kosovo je Srbija", Austrijski sudac Gishamer je odlučio prekinuti utakmicu. Ona je nastavljena kada su domaći navijači uklonili isti

To je očito bio dodatni motiv reprezentaciji Kosova koja je na kraju slavila 4:0. Prvo poluvrijeme je obilježio napadač Mallorce Vedat Muriqi dvostruki strijelac. U nastavku utakmice do 55. minute, u strijelce su se upisali Albion Rrahmani i Lumbardh Dellova.

Ova utakmica je imala svoju uvertiru, jer su trojica reprezentativaca Kosova izbačena iz reprezentacije. Zajedničkom odlukom izbornika Franca Fode i Saveza, trojica nogometaša; Arijanet Muric, Edon Zhegrova i Florent Muslija napustili su okupljanje reprezentacije zbog kršenja pravilnika reprezentacije.

Kopirati
Drag cursor here to close