Financijski problemi

Zbog nedostatka novca za redare otkazana utakmica između Parme i Udinesea

Sport / Nogomet | 20. 02. 2015. u 18:02 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica nogometnog prvenstva Italije između Parme i Udinesea otkazana je zbog financijskih problema u kojima se nalazi Parma, pišu mediji na Apeninima.

Dolaskom novih vlasnika na čelu s predsjednikom Giampietrom Manentijem kriza u klubu nije sanirana, a otkazivanje utakmice protiv Udinesea moglo bi prouzrokovati probleme u kalendaru Serie A u narednom dijelu sezone.

Trener Parme Roberto Donadoni otkazao je današnji trening, a nedugo nakon toga, sportski direktor Udinesea Cristiano Giaretta je potvrdio da je utakmica, koja se trebala igrati u nedjelju na stadionu Ennio Tardini, otkazana.

''Trebali smo otputovati na gostovanje Parmi, ali je sada ta utakmica otkazana. Mi očekujemo informacije o tome što je sljedeće'', kazao je Giaretta za Tuttomercatoweb.

Portal „Calciomercato“ navodi da gradonačelnik Parme Federico Pizzarotti nije dopustio da se utakmica odigra iz sigurnosnih razloga, nakon što je ustanovljeno da klub nema novca da plati redare.

Parma je dužna više od 90 milijuna eura, dva puta je prodavana za jedan euro, a igrači od srpnja prošle godine nisu dobili plaću.

Klub se nalazi na dnu tabele Serie A sa samo 10 osvojenih bodova u 23 utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close