borac u mostaru

Žeravica i Marinović protiv bivše ekipe: "Opasni su, ali bolji smo"

Sport / Nogomet | 08. 04. 2016. u 10:57 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je s dvije uzastopne pobjede, protiv Rudara i Slavije, ponovno vodeća momčad Premijer lige, no da bi tu ostao morat će pobijediti Borac u subotu.

Banjalučani su jedna od tri ekipe koje su nanijele Plemićima poraz ove sezone, a sada dolaze po novo iznenađenje jer i njima trebaju bodovi, budući da su u zoni ispadanja.

'Borac nas je u prvom dijelu sezone pobijedio, no u tom dijelu imao je puno turbulencija i zbog toga je sada u problemima. Njima je svaki bod važan, a dolaskom novog trenera igraju puno bolje. Očekuje nas još jedna teška utakmica, ali takva će biti svaka do kraja', kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović koji želi prvu pobjedu protiv svoje bivše ekipe.

'Prošlog vikenda zadržali smo prvo mjesto što je naš osnovni cilj i želimo ostati na tom mjestu. Zato bi eventualna pobjeda u subotu bila jako važna'.

Marinović protiv Borca neće moći računati na Benjamina Čolića, koji je skupio tri žuta kartona, a ostali su svi zdravi. Borac dolazi bez nekoliko igrača, no svi ključni bi trebali nastupiti u Mostaru.

'Otišlo im je puno igrača zimus, ali puno novih je došlo. Napredak je očit u njihovoj igri, ali mislim da će ipak ovisiti o nama i našoj igri. Moramo biti pravi jer imamo svoj cilj i svaki bod je važan', rekao je bivši veznjak Borca, 'desetka' Zrinjskog Miloš Žeravica.

Utakmica između Zrinjskog i Borca igra se u subotu u 18 sati na stadionu pod Bijelim brijegom, a TV prijenos je na Arena Sport TV.

Parovi 24. kola
SUBOTA
Drina – Željezničar 14.30
Široki Brijeg – Rudar 16.30
Čelik – Slavija 16.30
Travnik – Vitez 16.30
Olimpic – Velež 16.30
Sloboda – Mladost 16.30
Zrinjski – Borac 18.00
NEDJELJA
Sarajevo – Radnik 16.00

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close