Plemići u Gabeli

Zrinjski "debitira" u Wwin ligi za ovu sezonu: "Zanimaju nas samo tri boda"

NK GOŠK dočekat će večeras u Gabeli mostarski Zrinjski u utakmici 2. kola
Sport / Nogomet | 11. 08. 2024. u 10:15 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Između dvije utakmice s bugarskim Botevom Zrinjski će odraditi obavezu u prvenstvu kod GOŠK-a u Gabeli. Za razliku od prvog kola, Mostarci ovu utakmicu nisu odgađali, tako da će im susret s GOŠK-om biti debi u ovoj sezoni.

"Iako je drugo kolo, nama je prvo. Prvenstvo nam je važno jer samo ono donosi Europu. Maksimalno smo se posvetili GOŠK-u i ozbiljno ćemo shvatiti tu utakmicu. Sastav će biti najbolji koji možemo skupiti i idemo po bodove", poručio je trener Zrinjskog Mario Ivanković.

Zrinjski protiv GOŠK-a ima 10 uzastopnih pobjeda i Gabeljani su mu redovna mušterija, no GOŠK ove sezone ima posve promijenjenu ekipu.

"Imaju dosta promjena u prvih 11 i inače u rosteru. Puno je nepoznanica, ali od materijala koji imamo napavili smo skauting i analizirali ih. Ipak, mi imamo svoj stil i zanimaju nas samo tri boda", dodao je Ivanković osvrnuvši se i na utakmice s Botevom.

"Botev smo stavili po strani dok ne završi prvenstvena. Odigrali smo općenito dobru utakmicu, mi i Botev, oni su imali više sreće i zasluženo pobijedili, ali radujemo se uzvratu i učinit ćemo sve da prođemo".

Utakmica između GOŠK-a i Zrinjskog igra se u 21 sat u Gabeli uz prijenos na Arena Sport TV.

 
Kopirati
Drag cursor here to close