bod po bod

Zrinjski ne oduševljava, ali osvaja bodove

Sport / Nogomet | 16. 04. 2016. u 19:35 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Vinko Marinović stalno ponavlja kako su u ovom stadiju sezone bodovi najbitniji, a Zrinjski upravo to radi.

Igrom ne oduševljava, ali skuplja bodove i nakon današnje pobjede 1:0 kod Radnika bliži je naslovu prvaka BiH od Slobode, koja igra sutra.


Radnik Bijeljina-Zrinjski 0:1 by redakcija1

"U prvom poluvremenu smo napravili dvije dobre šanse, ali u biti nismo imali neki dobar protok lopte. Kada smo u drugom dijelu imali protok lopte onda smo dali i taj gol. Ipak, opet smo se nakon toga previše povukli i sreća pa nismo kažnjeni za to", rekao je Marinović.

<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x44y76n" allowfullscreen></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x44y76n_radnik-zrinjski-0-0-veliki-promasaj-zakarica_sport" target="_blank">Radnik-Zrinjski 0:0 - Veliki promasaj Zakarica</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/redakcija1" target="_blank">redakcija1</a></i>

Zrinjski je u Bijeljini postigao prvi gol Radniku u ovoj sezoni, a iduće subote u Mostar dolazi jedina ekipa kojoj Plemići nisu zabili pogodak - Vitez.

'Imamo tjedan dana pred sobom i pripremit ćemo se za tu utakmicu na najbolji mogući način', zaključio je Marinović.

Kopirati
Drag cursor here to close