Plus 20

Zrinjski (pre)lako: Bilbija nabrzinu torpedirao Želju

U prvoj utakmici 26. kola Zrinjski je s 2:0 porazio sarajevski Željezničar te povećao svoju prednost na ljestvici na čak 20 bodova.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2023. u 16:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Duel dva najtrofejnija premijerligaša nije ponudio nikakvu neizvjesnost. Zrinjski je pitanje pobjednika riješio već nakon pola sata igre, kada je postigao oba gola.

Igrala se 11. minuta kada je Zrinjski poveo. Bila je to već puno puta viđena kombinacija, Josip Ćorluka je ubacio s desne strane, Cocalić je zakasnio a na drugoj vratnici Nemanja Bilbija neometano postiže pogodak. 

Foto: HŠK Zrinjski / Novi pogoci Bilbije

Najbolji strijelac Premijer lige u 26. minuti postiže i drugi pogodak, 20. u Premijer ligi ove sezone. Tomislav Kiš izveo je slobodan udarac, a Bilbija glavom skreće loptu koja uz pomoć Željezničarove obrane vara Bendera.

U drugom dijelu Zrinjski je mogao postići još najmanje jedan pogodak, a trebao je i više. Mario Ćuže pogodio je gredu, Bilbija je izašao sam ispred Bendera, prije nego ga je stigao Cocalić, a Bender je obranio udarac Mandića u situaciji kada je bio jedan na jedan s igračem Zrinjskog.

Bilo je i to dovoljno za pobjedu Zrinjskog, a ako Borac u subotu ne pobijedi Široki Brijeg aktualni prvak bi mogao osmi naslov osigurati već u idućem kolu.

Kopirati
Drag cursor here to close