Opet proekret

Zrinjski u nadoknadi do tri boda protiv Željezničara

Do potpunog preokreta Zrinjski je došao u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je za konačnih 2:1 pogodio Petar Mišić.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2023. u 21:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opet uzbudljiva završnica i opet pobjeda Zrinjskog koji je u samo četiri dana uspio napraviti dva preokreta. Sada je Željezničar vodio do 78. minute, ali je Zrinjski uzeo sva tri boda. U posljednjem susretu osmog kola Premijer lige, Zrinjski je savladao Željezničar 2:1.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Željezničar

Gosti su većim dijelom drugog poluvremena bili orijentirani na obranu svog gola i to im se nije isplatilo.Zrinjski je utakmicu otvorio prilikom Kiša, pokušao je i Jukić, ali nije bilo gola.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Željezničar

Zrinjski je imao inicijativu ali ona nije rezultirala golom. Tek je u 26. minuti gostujući sastav zaprijetio preko Allysona. Marić je branio njegov pokušaj, kao i onaj nešto kasnije Cocalića. Te priliku kao da su nagovijestile gol koji će gosti postići preko Jašarevića.

Od tog trenutka, više od sat vremena, Zrinjski je uglavnom napadao. Do poluvremena propustio dvije velike prilike (Kiš, Jukić), ali gola nije bilo. U drugom dijelu dvije velike šanse je imao Bilbija, jednom je stativa bila saveznik gostiju, drugo put je Muftić intervenirao. Jakovljević je također imao svoju priliku. Bacali su domaći sve karte u napad i to su naplatili.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Željezničar

Jakovljević koji je u jednom trenutku ušao u raspravu s nekim na klupi Željezničara, ovaj put pogađa glavom. Jašarević je ponudio reprizu situacije iz prvog poluvremena, ali je ishod bio drugačiji. Na kraju je u sudačkoj nadoknadi Bilbija asistirao, a Mišić poslao loptu pod prečku s vrha peterca.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Željezničar

aaa

Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close