Mostar

30 novih diploma za Taekwondo klub Cro Star

Svi kandidati su pokazali zavidno znanje traženih tehnika.
Sport / Ostali sportovi | 12. 07. 2024. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / 30 novih diploma za Taekwondo klub Cro Star

Mostarski Taekwondo klub Cro Star u svojoj dvorani organizirao je u četvrtak polaganje za učeničke pojaseve.

Sljedeći kandidati su položili, te su stekli svoje novo zvanje:

TAEKWONDO KLINCI: Leon Juričić, Sara Jergović, Klara Vučić, Luka Marić, Gabriel Ilić, Josipa Golemac, Lorena Marić, Denis Krešić

VIŠI BIJELI POJAS: Leonardo Mijan, Nina Mihalj

NIŽI ŽUTI POJAS: Filip Dodig, Ana Buntić, Josip Buntić, Petar Buntić, Mijo Glibo, Niko Soldo, Nika Slišković, Natko Raič

VIŠI ŽUTI POJAS: David Cvitković, Josip Karačić, Petar Šimun Zovko, Mateo Barbarić, Ivano Ivanković, Antonia Marić

VIŠI PLAVI POJAS: Niko Krešić, Doris Zlomislić, Jakov Lucović

NIŽI CRVENI POJAS: Lea Krešić, Iva Marić

''Svi kandidati su pokazali zavidno znanje traženih tehnika, što i ne iznenađuje jer smo se dugo pripremali. Naši maleni Taekwondo klinci zaslužuju veliku pohvalu, jer su pokazali veliki napredak, ne samo u naučenim tehnikama nego i u aktivnom slušanju na treningu, ali i u timskoj suradnji. To je inače taekwondo program za naše najmlađe koji zaista uživaju na treninzima'', rekla je trenerica Klaudia Marić.

Foto:PR / 30 novih diploma za Taekwondo klub Cro Star

Pored ovog polaganja za učeničke pojaseve, od bijelog do crvenog pojasa, Taekwondo savez Bosne i Hercegovine organizirao je polaganje za crne pojaseve. Ovom polaganju je pristupila Iva Grbešić koja je položila uz velike pohvale ispitivačke komisije.

''Naša Iva se inače natječe u formama i do sada je osvojila veliki broj medalja. Od njenih uspjeha posebno bih istaknula titulu državne prvakinje, prvakinje Federacije BiH, prvakinje Kupa BiH, prvakinje Prvenstva Herceg Bosne, a bila je proglašena i za najbolju kadetkinju Grada Mostara te je ovaj crni pojas samo još jedan u nizu Ivinih uspjeha'', dodala je Marić.

Foto: PR / 30 novih diploma za Taekwondo klub Cro Star

Taekwondo klub Cro Star Mostar je prvi dio natjecateljske sezone završio s nedavnim nastupom na velikom međunarodnom taekwondo turniru u Slovačkoj (Bratislava Open 2024.) na kojem su postignuti zavidni rezultati. Mostarska ekipa je pored medalja donijela i pehar za ekipno prvo mjesto u juniorima, a Lana Miljko je proglašena za najbolju juniorku turnira.

Kopirati
Drag cursor here to close