Opet ozljeda

Alcaraz otkazao Rim

"Osjećao sam bol, nelagodu u ruci nakon igranja u Madridu. Danas sam bio na pretragama i imam edem na mišiću podlaktice, što je posljedica moje nedavne ozljede", pojasnio je Alcaraz.
Sport / Ostali sportovi | 03. 05. 2024. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Carlos Alcaraz je u dosadašnjem dijelu sezonu odigrao 21 meč. Osvojio je jedan turnir, ali je neke morao otkazati, od nekih je morao odustati
zbog ozljede.

Definitivno premalo za jednog igrača od kojeg se jako puno očekuje. Na zemljanoj podlozi je odigrao tek jedan turnir, ovaj u Madridu i kako stvari stoje to će biti jedina provjera, pred početak Roland Garrosa. Danas je Carlos otkazao još jedan turnir, onaj u Madridu. Razlog, bolovi u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid. 

"Osjećao sam bol, nelagodu u ruci nakon igranja u Madridu. Danas sam bio na pretragama i imam edem na mišiću podlaktice, što je posljedica moje nedavne ozljede. Nažalost, neću moći igrati u Rimu, treba mi odmor da se oporavim i da mogu igrati bez ikakvih bolova," objavio je Alcaraz na društvenim mrežama u petak, tri tjedna prije Roland-Garrosa. Mladi Španjolac poražen je u srijedu u četvrtfinalu turnira u Madridu gdje se vratio natjecanjima nakon mjesec dana pauze.

Kopirati
Drag cursor here to close