Ruskinja napravila veliki preokret

Andreeva: Spašavam meč loptu, izlazim na mrežu, jesam li luda?

"Možda mi je pomoglo to što sam gruba prema sebi. Govorila sam sebi neke ružne riječi, jer nisam baš pozitivna u glavi obično", pričala je Andreeva nakon meča.
Sport / Ostali sportovi | 19. 01. 2024. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svom prvom nastupu na Australian Openu, Mirra Andreeva je izborila osminu finala. Mlada Ruskinja je mnoge "kupila" sjajnom izvedbom protiv Ons Jabeur, kolo poslije je eliminirala Francuskinju Parry, ali na puno teži način. U meču koji je imao neki svoj, pomalo čudan tijek. Prvo je Parry lako dobila prvi set 1-6, nakon čega je Andreeva uzvratila na isti način.

U trećem setu je Andreeva opet imala velikih problema, Diane Parry je krenula s breakom, još jedan je napravila u šestom gemu i činilo se da je priča došla do kraja s obzirom na velikih 1-5 Francuskinje. Međutim, posljednju riječ je ipak imala Andreeva. Vraćala se iz gema u gem, spasila meč loptu, napravila veliku seriju za preokret 6-5. Na kraju je odluka pala u super tie breaku, a tamo Parry nije imala šanse.

"Nisam očekivala da ću se vratiti, ali sam uspjela. Kod 5-2, Parry ima meč loptu ja izlazim na mrežu. Razmišljam, jesam li luda? Idem na mrežu na meč lopte. Pa onda dva luda poena. Ne znam, valjda to neki adrenalin koji te vuče, osjećaš da je tebi nekako lakše kada se vraćaš iz rezultatskom zaostatka. Izgubila sam svoj servis kod 6-5 ali sam znala da ću pobijediti. Možda mi je pomoglo to što sam gruba prema sebi. Govorila sam sebi neke ružne riječi, jer nisam baš pozitivna u glavi obično.Ne znam.Samo sam se gurala", rekla je Andreeva nakon meča.

Kopirati
Drag cursor here to close