U gradu zavladala euforija

Bengalsi u finalu nema nastave nakon Super Bowla

Sport / Ostali sportovi | 02. 02. 2022. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od trenutka kada su Bengalsi izborili odlazak na Super Bowl u Cincinnatiju je zavladala prava groznica. Tako je objavljena informacija kako Javne škole u Cincinnatiju (CPS) neće imati nastavu u ponedjeljak nakon Super Bowla kako bi učenici, profesori i ostalo osoblje, kako se nadaju, mogli proslaviti pobjedu svojih Bengalsa.

Momčad iz Cincinnatija iznenađujuće je u nedjelju u finalu Američke konferencije nakon produžetaka pobijedila Kansas City Chiefse sa 27-24 izborivši prvi Super Bowl nakon 33 godine.

U finalu koje je na rasporedu 13. veljače Bengalsi će igrati protiv Los Angeles Ramsa."U čast prvog nastupa Bengalsa na Super Bowlu od 1988., CPS neće imati školu u ponedjeljak, 14. veljače", objavili su na društvenim mrežma.

"Učenici i osoblje će imati slobodan dan kako bi proslavili ono što vjerujemo da će biti prva pobjeda našeg grada u Super Bowlu", dodali su iz CPS-a.

Bengalsi su jedna od 12 momčadi koje nikada nisu osvojile Super Bowl, a u dosadašnja dva finala, oba su puta poraženi od San Francisca.

"Ne bih rekao da je ovaj naš rezultat nadrealan, rekao bih da je bilo uzbudljivo. Mislim da mi je prije početka sezone netko rekao da idemo na Super Bowl, vjerojatno bih ga nazvao ludim , ali nakon cijele sezone odigrane nisam iznenađen. Znam kakve dečke imamo i kakvu momčad imamo. Mislim da je bio naš pristup važan, ne samo ovoj utakmici već i svim ostalima. Obrana je obavila sjajan posao, posebno u drugom poluvremenu. Za nas kao momčad je bilo najvažnije da u sezonu krenemo razmišljajući kako da postanemo bolji igrači, kako da postanemo bolja momčad," poručio je QB Bengalsa Joe Burrow.

Kopirati
Drag cursor here to close