Bravo!

Bronca stiže u Mostar: Korina Džidić treća na Europskom kupu

Korina je na turniru ostvarila dvije pobjede, pobijedivši Slovenku Ulu Cargo Gorogranc i predstavnicu Hrvatske Martu Voracek.
Sport / Ostali sportovi | 11. 08. 2024. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korina Džidić, judašica iz Borse i aktualna kadetska i juniorska prvakinja Bosne i Hercegovine, osvojila je brončanu medalju na Europskom kupu judu, za juniore, koji se održava ovog vikenda u Skopju.

Europski kup okupio je 26 juniorskih reprezentacija i 252 judaša iz cijele Europe.

Korina je na turniru ostvarila dvije pobjede, pobijedivši Slovenku Ulu Cargo Gorogranc i predstavnicu Hrvatske Martu Voracek.

U polufinalu je, nažalost, "tijesno" poražena od Nike Slacek iz Hrvatske, koja je prethodno pobijedila Milu Jovanovu iz S. Makedonije i Alexandru Papagiannaki iz Grčke.

Borsina judašica Korina Džidić nastavlja svoj uspješan niz na europskoj judo sceni, ističući se svojim izvanrednim rezultatima, a ova brončana medalja je treća za Korinu Džidić na službenim Europskim kupovima u 2024. godini, nakon što je ranije osvojila brončane medalje u talijanskoj Follonici (ožujak) i slovačkom Samorinu (travanj).

Korina je 2022. i 2023. godine proglašena najuspješnijom sportašicom grada Mostara u konkrenciji juniora, a slijedom prethodno ostvarenih vrhunskih rezultata vrlo je vjerojatno da će i 2024. godine zadržati tu titulu, čime bi postala najuspješnija sportašica tri godine za redom.

Kopirati
Drag cursor here to close