Tvrdi vlasnik vile

Camila Giorgi opljačkala vilu koju je iznajmljivala

"Prije nekoliko mjeseci su me susjedi upozorili da su došli kamioni za utovar namještaja, a kada sam stigao nije bilo nikoga. Kuća je bila poluprazna. Neke stvari su ostavili u vrtu jer ih nisu mogli utovariti", tvrdi vlasnik vile.
Sport / Ostali sportovi | 21. 05. 2024. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom trenutku je bila 26. igračica svijeta. Zaradila je skoro sedam milijuna eura, te je paralelno s igračkom karijerom razvila i onu drugu.
Modeling, pa je često pozirala u donjem rublju kako bi promovirala vlastiti brend Giomila. Svoj fotografijama van teniskih terena je privlačila pažnju.

Posljednji put smo je gledali na WTA turniru u Miamiju. Nakon toga se odlučila povući, krenuti s vlastitim biznisom. Međutim, stvari po Camilu Giorgi nisu krenule onako kako je planirala. Prvo se pisalo kako je nestala bez traga s članovima svoje obitelji. I to zbog poreznog duga. Špekuliralo se da je možda u Argentini ili SAD.

Sada talijanska Repubblica piše da je Giorgi opljačkala vilu u Firenzi u kojoj je živjela pola godine. Te je optužbe iznio vlasnik vile, koji je rekao:

"Camila je s obitelji pobjegla ne plativši polugodišnju rentu. Također, ukrala je pola namještaja, uključujući perzijske tepihe i skupocjeni stol težak pola tone. Ukupna šteta iznosi između 50 i 100 tisuća eura. Te su stvari dio mog života i moje majke. Prije nekoliko mjeseci su me susjedi upozorili da su došli kamioni za utovar namještaja, a kada sam stigao nije bilo nikoga. Kuća je bila poluprazna. Neke stvari su ostavili u vrtu jer ih nisu mogli utovariti", tvrdi vlasnik vile.

Kopirati
Drag cursor here to close