Preko 200 djece

Čapljina će i ove godine ugostiti najveći odbojkaški kamp u regiji

Goran Nešić, profesor odbojke i bivši izbornik bh. odbojkaške reprezentacije, i ove godine će biti prvo lice kampa kao predavač i trener.
Sport / Ostali sportovi | 29. 05. 2024. u 12:24 R. I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osmi po redu odbojkaški kamp bit će održan ove godine u hercegovačkom centru odbojke - Čapljini.

Kroz kamp je u proteklih sedam godina prošlo više tisuća djece iz BiH, Hrvatske, Crne Gore i ostalih zemalja, a mladi sportaši koju su pohađali kamp izrasli su u vrhunske sportaše koji danas igraju profesionalno u klubovima širom Europe.

Goran Nešić prvo lice kampa

Goran Nešić, profesor odbojke i bivši izbornik bh. odbojkaške reprezentacije, i ove godine će biti prvo lice kampa kao predavač i trener.

Uz njega, na kampu će kao trener sudjelovati i Almir Aganović, trenutno pomoćni trener OK ''Ribola Kaštela'', nekadašnji trener OK ''Kakanj'' s kojim je osvojio brojne titule, kao i vrhunski sportaš.

Kamp organizira Hrvatski odbojkaški klub 'Čapljina' i već je sigurno da će i ove godine biti jedan od najposjećenijih odbojkaških kampova u BiH.

Od 17. do 22. lipnja

”Kamp će biti održan od 17. do 22. lipnja u Čapljini, a eminentna imena iz svijeta odbojke, koje je teško dobiti zajedno na jedno mjesto, sama po sebi govore o kvaliteti, važnosti i stručnosti ovog kampa koji se već dugi niz godina održava u Čapljini”, ističe za Bljesak.info predsjednik Hrvatskog odbojkaškog kluba ”Čapljina” Miloš Jelčić.

Treninzi će se održavati u Gradskoj sportskoj dvorani, a organizatori očekuju veliki broj sudionika kampa.

''Na kampu će sudjelovati odbojkašice i odbojkaši iz cijele BiH, Hrvatske i Crne Gore, a radit će se u grupama po godištima. Naglasak kampa bit će, kao i ranijih godina, na tehnici, taktici i uigravanju. Pored toga, sudionici kampa na raspolaganju će imati i kondicijske programe i testiranja, mjerenja te zabavno-edukativni program'', dodaje Jelčić.

Doznajemo kako će kamp za vrijeme njegovog održavanja posjetiti poznate odbojkašice i odbojkaši.

Kopirati
Drag cursor here to close