Nakon završetka US Opena

Davis Cup reprezentacija BiH igra protiv Kineskog Tajpeha

U slučaju pobjede bh. tenisači bi osigurali kvalifikacioni meč u 2025. godini za ulazak u najboljih 16 reprezentacija svijeta.
Sport / Ostali sportovi | 03. 09. 2024. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi tjedan nakon US Opena donosi okršaje u Davis Cupu. Reprezentacija BiH će svoj meč Svjetske skupine I igrati protiv selekcije Kineskog Tajpeha. Izbornik reprezentacije BiH Zoran Zrnić na raspolaganju ima najbolji sastav kojeg predvodi Damir Džumhur. Pored Džumhura tu su Nerman Fatić, Mirza Bašić, Tomislav Brkić i Andrej Nedić.

Domaća reprezentacija odnosno njihov izbornik Yen-Hsun Lu, odlučio je pozvati Chun Sin Tsenga, Yu Hsiou Hsua, Tung-Lin Wua, Tsung-Hao Huanga, i Ray Hoa. Okupljanje reprezentacije BiH je planirano je za 7. rujna u Taipeiju, gdje će već dan kasnije kreću pripreme za meč.

Zvanični mečevi su na rasporedu 14. i 15. rujna s početkom u 11,00 sati po lokalnom vremenu, što je 05,00 sati ujutro srednje-europskom vremenu. U slučaju pobjede bh. tenisači bi osigurali kvalifikacioni meč u 2025. godini za ulazak u najboljih 16 reprezentacija svijeta, dok bi u slučaju poraza, naredne godine u veljači razigravali za opstanak u Svjetskoj skupini I.

Kopirati
Drag cursor here to close