Argentinac se muči nakon povlačenja

Delpo: Bio sam treći na svijetu, a onda su koljena propala

Znate, u jednom trenutku sam bio treći igrač svijeta, a onda je sve nestalo.Onda su mi odjednom otkazala oba koljena. I evo me, bez ičega", reći će Delpo koji je samo od 2018. godine prošao četiri operacije.
Sport / Ostali sportovi | 28. 09. 2022. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njegov tenis je bio puno bolji od 22. osvojena turnira, US Opena 2009. godine, dvije olimpijske medalje i trećeg mjesta na ATP rang listi. Definitivno, ali ozljede su učinile svoje. Gomila operacija, težak oporavak, Del Potro se vraćao, ali do jednog trenutka. Turnir u Buenos Airesu je bio njegov posljednji u karijeri. Sedam mjeseci kasnije priznaje kako mu nije lako bez tenisa.

"Moja glava još ne može prihvatiti život bez tenisa. Jednostavno nisam mogao glatko da pređem s jednog na drugo. Nisam uspeo da se pripremim za ovo i nemam pojma što drugi igrači rade u takvim situacijama. Znate, u jednom trenutku sam bio treći igrač svijeta, a onda je sve nestalo.Onda su mi odjednom otkazala oba koljena. I evo me, bez ičega", reći će Delpo koji je samo od 2018. godine prošao četiri operacije.

Kopirati
Drag cursor here to close