Pred nastup u Davis Cupu

Đoković: Ovo je možda moj posljednji nastup u Beogradu

"Zadnji put kada sam igrao pred svojim navijačima je bilo baš u Pioniru prije sedam godina i ne znam hoću li ikada do kraja karijere igrati ovdje. Zato pozivam sve da dođu i podrže nas", rekao je Novak.
Sport / Ostali sportovi | 13. 09. 2024. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Davis Cup reprezentacija Srbije ovog vikenda igra meč skupine I protiv Grčke. Nakon sedam godina ponovo u Beogradu. Domaću selekciju predvodi Novak Đoković, uz Miomira Kecmanovića, Dušana Lajovića i Hamada Međerovića. Druženje s novinarima, Novak Đoković je iskoristio priliku kako bi pozvao publiku u dvoranu, naglašavajući činjenicu da je ovo moguće jedan od njegovih posljednjih nastupa pred domaćim navijačima.

"Svi me na konferencijama pitaju što me dalje motivira. Motiviraju me Grand Slamovi i igranje za reprezentaciju. Zato mi i olimpijsko zlato iz Pariza toliko znači. Drago mi je da sam još uvijek na raspolaganju izborniku Viktoru Troickom kojeg poznajem još iz djetinjstva. Pored tog zlata i prvog Wimbledona izdvojio bih Davis Cup koji smo osvojili 2010. godine. Kad igrate za svoju zemlju na klupi imate suigrače, izbornika i podršku s tribina. Format Davis Cupa se promijenio i nemamo puno prilika igrati kod kuće. Zadnji put kada sam igrao pred svojim navijačima je bilo baš u Pioniru prije sedam godina i ne znam hoću li ikada do kraja karijere igrati ovdje. Zato pozivam sve da dođu i podrže nas", rekao je Novak.

Kopirati
Drag cursor here to close