Prva liga FBiH u stolnom tenisu

Druga ekipa STK Mostar najbolja u Prvoj ligi FBIH

Prije posljednjeg turnusa, ekipi iz Mostara su bile potrebne dvije pobjede da osiguraju prvo mjesto.
Sport / Ostali sportovi | 20. 05. 2024. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je prvaka ekipa STK Mostar uspjela osvojiti naslov prvaka, u završnici sezone se titulom okitila i ona koja nastupa u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Za mostarski drugi tim ove godine su nastupili: Marko Vučijak, Stjepan Palameta, Tino Vučić, Sandro Soldo i trener/igrač Toni Vranjić, koji su na posljednjem 6.turnusu, koji se održao u sportskoj dvorani u Čitluku upisali nove 3 pobjede te tako s omjerom 17-1, po četvrti put osvojili Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Prije posljednjeg turnusa, ekipi iz Mostara su bile potrebne dvije pobjede da osiguraju prvo mjesto. U prvom meču su savladali rezultatom 3-2 STK Set iz Gračanice, dok su u drugom nadigrali STK Doboj Istok 3-0, čime su osigurali naslov prvaka.

U trećem meču protiv STK Brotnja iz Čitluka, koji nije ništa značio osim prestiža s 3-1 su bili bolji od domaćina, te tako s omjerom 17-1, uspjeli osvojiti Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine. S obzirom na to da STK Mostar naravno dominira u Premijer ligi, od naredne sezone u društvu najboljih će igrati ekipa STK Brotnjo iz Čitluka.

Sezona će kada je u pitanju stolni tenis biti završena narednog vikenda kada je na rasporedu završnica Kupa BiH. STK Mostar će probati doći do 10. jubilarne titule.

Kopirati
Drag cursor here to close