Cancast

Erko Jun u Bljesak podcastu nakon osvojene titule

Erko u zanimljivom razgovoru za Bljesak govori o teškom odrastanju, ulasku u fitness i bodybuilding svijet, a nakon toga i u MMA.
Sport / Ostali sportovi | 02. 10. 2024. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi prvak poluteške kategorije u Brave organizaciji, Erko Jun, gost je trećeg izdanja podcasta "Cancast" .

Bh. borac tek je 2017. godine kao 27-godišnjak počeo raditi svoje "prve korake" u MMA-u. Na nagovor Roberta Soldića, Erko se odlučio okušati u MMA-u, a prije toga uživao je status vrlo popularnog fitness modela.

Mnogi su u počecima s podsmjehom reagirali na Erkove ambicije da izgradi MMA karijeru. Vjerovalo se da će fitness model brzo spoznati težinu ovog sporta, a zatim odustati, ali sedam godina kasnije Erko Jun i dalje je tu. Ne samo da je aktivan, nego je na putu prema najvećoj pozornici - UFC-u, dok ga na društvenim mrežama prate milijuni ljudi.

Erko u zanimljivom razgovoru s našim Lukom Šurkalovićem govori o teškom odrastanju, ulasku u fitness i bodybuilding svijet, a nakon toga i u MMA. Kakvi su treninzi s Jon Jonesom, tko mu je pokucao na vrata hotelske sobe uoči prve borbe, kako je prije borbe ozlijedio ruku udarajući krušku, hoće li braniti pojas u BiH, samo su neka od pitanja koje je ovaj dvojac prošao tijekom razgovora.

The Bounty Hunter nas je detaljno proveo kroz svoju najveću borbu u karijeri, govorio je i o pokušaju "špijunaže", ozljedi koju je pretrpio tijekom priprema, snimanju filmova, planovima za budućnost i mnogim drugim zanimljivostima koje možete pogledati u našem novom podcastu.

Video: PRIJE #ufc IMAM JOS JEDAN SAN - ERKO JUN | CANCAST Podcast
Kopirati
Drag cursor here to close