Teške riječi

Fabjan zaprijetio hrvatskom borcu: Ovo će biti pokušaj ubojstva

Prvo je pokazao poštovanje za protivnika, a onda mu je žestoko zaprijetio.
Sport / Ostali sportovi | 27. 03. 2024. u 20:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstojećeg vikenda u dvorani "Stožice" u Ljubljani održat će se događaj FNC 15, a u glavnoj borbi večeri će se boriti Slovenac Miran Fabjan, koji je u prosincu prošle godine slavio u Sarajevu protiv Tomislava Spahovića, i Hrvat Mario Žgela.

Mnogo teških riječi je palo uoči ovog meča, bilo je svakakvih prozivki, a priču je dodatno potpalio "slovenski Roki", gostujući u Podcastu Inkubator.

Video: Podcast Inkubator #1086 - Marko i Miran Fabjan

Prvo je pokazao poštovanje za protivnika, a onda mu je žestoko zaprijetio.

"Nije mu bilo lako u životu, posao u šumi vjerojatno je ubitačan. I danas (na suočavanju prim. aut.) kada sam mu rekao da živim za ovaj sport, on mi je odgovorio 'nemamo svi te mogućnosti'. Nisam ni ja imao mogućnosti, također sam prošao pakao da bih mogao trenirati. Do 16:30 radiš u radionici, u 17 počinje trening, treniraš do 20 i ideš kući, i tako svaki dan. No, da se vratim na Žgelu, vrlo gotivan lik, u tom momku se vidi da on nema zla u sebi, zaista nema zla u sebi, on je zabavljač i dobar lik", počeo je Fabjan, a onda ozbiljno zaprijetio:

"Kada bude vidio da ja ovo pričam o njemu, neka se ne zaludi... neka ne misli da ga neću ubiti zato što je gotivan lik. Ja ću mu "stompati" po glavi, udarat ću ga "čekićem" po glavi, svašta ću mu napraviti. To će biti pokušaj ubojstva. Svakom tko je platio kartu ja kažem da će to vidjeti, u Stožice dolazite da bi vidjeli pokušaj ubojstva", kazao je Fabjan, prenosi Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close