Dora Marušić

Čović i Vlaisavljević uputili čestitke europskoj prvakinji iz Mostara

Lider HDZ-a Dragan Čović i Sanja Vlaisavljević ispred Federalnog ministarstva kulture i sporta uputili su čestitke europskoj prvakinji iz Mostara.
Sport / Ostali sportovi | 19. 06. 2024. u 17:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taekwondoistica Dora Marušić postala je europska prvakinja. Mostarka Dora Marušić osvojila je titulu europske prvakinje na Europskom klupskom prvenstvu, održanom u Tirani od 13. do 16. lipnja ove godine, gdje se zadnji dan prvenstva borila u kategoriji -73 kilograma.

To je najveći uspjeh za Doru dosad, ali i za njen klub te najbolji rezultat za Bosnu i Hercegovinu na tom prvenstvu.

Tim povodom, Federalno ministarstvo kulture i sporta na čelu sa Sanjom Vlaisavljević kao i prvi čovjek HDZ-a BiH Dragan Čović uputili su čestitke europskoj prvakinji iz Mostara.

"Federalno ministarstvo kulture i sporta, predvođeno ministricom Sanjom Vlaisavljević, uputilo je najiskrenije čestitke za tu prelijepu 'krunu' i želi još puno dobrih treninga i uspješnih natjecanja i prvenstava. Federalnoj ministrici kulture i sporta bit će iznimno zadovoljstvo primiti te u svom uredu u najskorije vrijeme, čim ti brojne proslave titule, ali i obveze to budu dozvoljavale", navode iz Ministarstva u čestitki Dori Marušić, za uspjeh koji je postigla.

"Iskrene čestitke našoj Dori Marušić na zlatnoj medalji koju je proteklog vikenda osvojila na Europskom klupskom taekwondo prvenstvu. Dora, koja je ostvarila najbolji rezultat za BiH na ovom natjecanju, najbolji je primjer mladim sportašima diljem BiH i Europe", istaknuo je Čović na Platformi X.

Kopirati
Drag cursor here to close