Član kluba Slava MMA

VIDEO I Frano Brnada slavio na turniru FNC-a

U tri meča ostvario je tri pobjede. Nakon Svilčića u prvom meču, Brnada je sredio Gabrijela Šergu u polufinalu, te u finalu Gabrijela Lovrinovića. Upravo je borba protiv Lovrinovića pokazala o kakvom se borcu radi kada je u pitanju Frano Brnada.
Sport / Ostali sportovi | 06. 02. 2023. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda je u Zagrebu održan Fight Nation Championship, turnir amaterskih boraca u kavezu koji je ova organizacija po šesti put organizirala. Borci su se natjecali u šest težinskih kategorija, od bantama, lake kategorije, veltera, srednje, do poluteške i teške kategorije.

Nakon četiri sata dokazivanja i okršaja mladih boraca dobili smo pobjednike. U bantamu (-61 kg) najbolji je bio Bruno Čabula iz zagrebačkog Mangetsua, laku kategoriju (-70 kg) poharao je spomenuti Ančić, a u velteru (-77 kg) najbolji je bio Ognjen Radaković iz ATT-a. Srednju kategoriju (-84 kg) osvojio je Niko Martan iz pulskog Trojan Teama, dok je trijumf u teškoj kategoriji (-120 kg) ostvario Marko Bačić iz Trogira.

Svoje mjesto u društvu pobjednika našao je i član izuzetno cijenjenog i poznatog Slava MMA kluba, Frano Brnada koji je slavio u kategoriji do 93. kilograma, (poluteškoj).

U tri meča ostvario je tri pobjede. Nakon Svilčića u prvom meču, Brnada je sredio Gabrijela Šergu u polufinalu, te u finalu Gabrijela Lovrinovića. Upravo je borba protiv Lovrinovića pokazala o kakvom se borcu radi kada je u pitanju Frano Brnada koji se na ovom turniru predstavio u sjajnom svjetlu.

Video: FNC Event 

Brnada je rodom iz Uskoplja 1998. godište i poprilično je uporan, pa pored svog uobičajnog posla, pronalazi način kako bi radio i trenirao u Mostaru, u Slava MMA klubu, ali i Zagrebu koliko mu to vrijeme dozvoljava (ATT klub).

Kopirati
Drag cursor here to close