Malo se opustio

VIDEO I Fury pijan ispred bara, udara glavom u stup

Na snimku se može vidjeti kako je Tyson došao do izlaznih vrata, nešto kasnije je završio na koljenima ispred bara. Navodno je pokušao da ustane te je tom prilikom udario glavom u stup.
Sport / Ostali sportovi | 11. 06. 2024. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za Tysona Furyja nije ništa novo. Bio je na vrhu, padao je jako nisko. Uzimao kokain, razmišljao u samoubojstvu. Zato ovaj posljednji "ispad" u jednom od barova nije nešto što se prvi put dogodilo Furyju.

Engleski mediji, točnije The Sun su objavili video u kojem se vidi kako dvojica zaštitara izbacuju ili izvlače iz nekog bara u Morecambeu, Furyja u vidno alkoholiziranom stanju.

Na snimku se može vidjeti kako je Tyson došao do izlaznih vrata, nešto kasnije je završio na koljenima ispred bara. Navodno je pokušao da ustane te je tom prilikom udario glavom u stup. Prema izjavama svjedoka, Tyson više od godinu dana nije pio alkohol, pa je mu koja čašica više stvorila probleme

Iako je poražen od Usyka, Tyson je zaradio 145 milijuna eura, nije sigurno kada će ponovo u ring, pa je nekako i logično da se malo opusti. Pitanje je samo hoće li nastaviti u ovom ritmu.

Kopirati
Drag cursor here to close