Navarro slavila u svom New Yorku

VIDEO I Gauff napravila 19 dvostrukih pogrešaka i naravno izgubila

Gauff je imala čak 60 neforsiranih pogrešaka, čak 19 dvostrukih što je svakako nevjerojatan podatak.
Sport / Ostali sportovi | 02. 09. 2024. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompletirana su dva para četvrtfinala u konkurenciji tenisačica. U reprizi finala Olimpijskih igara opet ishod. Donna Vekić je morala još jednom čestitati Kineskinji Qinwen Zheng koja je ovaj put slavila u tri seta 7-6(2), 4-6, 6-2.

U prvom setu su obje tenisačice držale svoj servis i odlučen je i tie breaku u kojem je bolja bila sedma tenisačica svijeta. U drugom setu Vekić je odmah na početku oduzela servis kineskoj tenisačici i povela 2-0, no Zheng je odmah vratila servis. Vekić na kraju seta dolazi u priliku koju onda i iskorištava i uzima servis za 6-4. U trećem setu međutim Kineskinja oduzima prvi servis Vekić i onda još jedan na kraju čime si je osigurala pobjedu.

Emma Navarro je dobila "američki" derbi, savladala je također u tri seta Coco Gauff 6-3, 4-6, 6-3, za svoje prvo četvrtfinale u gradu u kojem je rođena.

"Gubila sam u prvom kolu posljednje dvije godine, tako da je sada biti u četvrtfinalu prilično nevjerojatno. Ovo je grad u kojem sam rođena i tako je poseban osjećaj igrati ovdje", rekla je nakon meča Navarro. U trećem setu je Navarro napravila break za 2-1, još jednim za 6-3 je potvrdila prolaz dalje. Gauff je imala čak 60 neforsiranih pogrešaka, čak 19 dvostrukih što je svakako nevjerojatan podatak.

Video: Emma Navarro - Coco Gauff

Paula Badosa je napokon imala malo razloga za slavlje. Tenisačica koja je postala prepoznatljiva po mečevima koje je morala predati, ovaj put je lako prošla u četvrtfinale. Kineskinja Wang je uspjela uhvatiti tri gema. Jedan u prvom, dva u drugom setu.

Aryna Sabalenka je također u osmini finala. Elise Mertens je od početka bila u problemu. Rani break na početku meča Sabalenke, u drugom setu je izgledalo nešto bolje do petog gema kada Sabalenka dolazi do novog breaka i na kraju prolazi dalje 6-2, 6-4.

Kopirati
Drag cursor here to close