Na utakmici Hrvatska - Crna Gora

Gužva u Gružu, četvero uhićenih

Crnogorci su u jednom trenutku slavili gol, a bijesni domaći navijači poletjeli su prema njima, pa je došlo do gužve.
Sport / Ostali sportovi | 09. 01. 2024. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjem susretu skupine A prvog kruga takmičenja bilo je poprilično burno. Hrvatska je poražena nakon izvođenja peteraca od Crne Gore 15:13, pa će u četvrtfinalu vrlo vjerojatno igrati protiv Grčke što nije nimalo ugodan ždrijeb.

Crna Gora također ide dalje, ali će morati igrati jednu utakmicu više do četvrtfinala. Kao što se i moglo očekivati Hrvatska je veliku podršku s tribina plivališta u Gružu, ali je bilo i navijača iz Crne Gore. U jednom trenutku kada su vaterpolisti Crne Gore stigli do izjednačenja u drugoj četvrtini došlo je do gužve na tribina.

Iako su organizatori Europskog prvenstva učinili sve kako bi proširili kapacitet tribina, nisu mogli puno dobiti s obzirom na to da se radi o zatvorenim bazenima kako u Dubrovniku tako i Zagrebu.

Crnogorci su u jednom trenutku slavili gol, a bijesni domaći navijači poletjeli su prema njima, pa je došlo do gužve. Epilog je četvero uhićenih zbog narušavanja javnog reda i mira te izazivanja nereda na utakmici Hrvatske i Crne Gore. Crnogorski navijači su na kraju proslavili pobjedu sa svojim vaterpolistima, a iz Gruža ih je nakon utakmice ispratila policija te su pod pratnjom napustili Dubrovnik.

Kopirati
Drag cursor here to close