Medvedev opet poražen

Hurkacz bez problema za naslov u Halleu

Nakon današnjeg slavlja Hurkacz ima čistih 5-0 u finalima ATP turnira. Winston - Salem, Delray Beach, Miami, Moselle Open i danas Halle. S druge strane Medvedev je nakon osvojenog US Opena, izgubio narednih pet finala. Torino, Pariz, Australian Open,
Sport / Ostali sportovi | 19. 06. 2022. u 16:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi tjedan zaredom Daniil Medvedev gubi finale jednog ATP turnira. Nakon Hertogenboscha, sada je zaustavljen na posljednjoj stepenici Hallea. Opet je pao u dva seta. Danas je bio bolji 12.igrač svijeta, Poljak Hubert Hurkacz. Dva breaka u prvom, jedan u drugom setu, za vrlo uvjerljiv nastup petog nositelja koji je tako stigao do svog prvog naslova na travnatoj podlozi.

Polufinalist Wimbledona iz prošle godine je za trijumf trebao samo 63 minute. Hurkacz je prošao četvrtfinale protiv Felixa Auger-Aliassimea i polufinale protiv Nicka Kyrgiosa bez izgubljenog servisa, nije ga izgubio niti u finalu. Nakon današnjeg slavlja Hurkacz ima čistih 5-0 u finalima ATP turnira. Winston - Salem, Delray Beach, Miami, Moselle Open i danas Halle. S druge strane Medvedev je nakon osvojenog US Opena, izgubio narednih pet finala. Torino, Pariz, Australian Open, Hertogenbosch i Halle. Za razliku od Poljaka, koji će svakako biti jedan od kandidata za dobar rezultat na Wimbledonu, Medvedev nema pravo nastupa na Wimbledonu.

Inače i današnje finale u jednom trenutku je bilo prekinuto. Kod rezultat 30:0 na servis Medvedeva u šestom gemu, opet je jedan osoba utrčala u teren sa željom da se veže za tenisku mrežu, ali su ljudi iz osiguranja uspjeli zaustaviti.

Kopirati
Drag cursor here to close