Sve je manje nade

Još ni traga ni glasa od Levija Daviesa

"Lewisova obitelj i ja jako smo zabrinuti i očajnički tražimo informacije o njemu. Levi, molim te, javi nam se. Molim vas, ako netko zna nešto o njemu, neka nam se javi" rekla je majka Julie.
Sport / Ostali sportovi | 06. 11. 2022. u 15:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanci su ga najbolje upoznali kada se pojavio na X Faktoru zajedno sa svojim kolegama Thomom Evansom i Benom Fodenom. Kasnije je javnost šokirao Levi Davies priznajući da je biseksualac, prvi igrač ragbija u Engleskoj koji je to priznao. Posljednjih dana nitko ne zna što se događa s ovim igračem koji je krajem prošlog mjeseca "nestao" u Barceloni.

Naime, njegova obitelj i prijatelji traže bilo kakvu informaciju vezanu uz njegov nestanak, a valja istaknuti kako ga je i španjolska policija stavila na listu nestalih osoba.

Davies se krajem listopada zaputio prema Barceloni zajedno sa svojom grupom i od tada mu se gubi svaki trag. U međuvremenu se javila i njegova majka Julie.

"Lewisova obitelj i ja jako smo zabrinuti i očajnički tražimo informacije o njemu. Levi, molim te, javi nam se. Molim vas, ako netko zna nešto o njemu, neka nam se javi" rekla je uz dodatne informacije:

" Nitko ne zna ništa o njemu od 29. listopada. Tada je posljednji put viđen u irskom pubu u Barceloni.

Nažalost, Levi je sada u središtu pozornosti iz drugih razloga. O njemu se već danima ništa, ali i dalje postoji nada da će uskoro biti pronađen živ i zdrav.

Ipak, mnogi sumnjaju u ono najgore, a bivši ragbijaš Tom Varndell javno je zatražio pomoć u pronalasku Davisa.

"Hitno! Ako je netko ušao u trag ili kontaktirao Davisa u posljednja dva tjedna, javite mi. Hvala unaprijed".

Kopirati
Drag cursor here to close