Nove medalje bodybuilding reprezentacije BiH

Josip Filipović i Nedim Šegalo postali balkanski prvaci

Josip Filipović koji je prije nekoliko mjeseci postao svjetski viceprvak, ovaj put se okitio naslovom balkanskog prvaka kategorija fitness junior, dok je u kategoriji performance i athletic do zlatne medalje stigao Nedim Šegalo.
Sport / Ostali sportovi | 26. 09. 2022. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Nacionalne fitnes asocijacije Srbije u Subotici, odnosno na Paliću, u kongresnoj sali na Velikoj terasi, održano je balkansko prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu, u obje konkurencije, u više kategorija. Radilo se o prvenstvu koji je održano pod ingerencijom Svjetske fitness federacije (WFF).

Sjajne rezultate ostvarili su reprezentativci BiH, Josip Filipović i Nedim Šegalo. Josip Filipović koji je prije nekoliko mjeseci postao svjetski viceprvak, ovaj put se okitio naslovom balkanskog prvaka kategorija fitness junior, dok je u kategoriji performance i athletic do zlatne medalje stigao Nedim Šegalo.

Medalje osvojene u Subotici su samo potvrda sjajnog rada bodybuilding i fitness reprezentacije BiH, pod vodstvom predsjednika bodybuilding Federacije za BiH NABBA i fitness svjetske federacije WFF, Elvedina Škaljića. Elvedin i Elma Škaljić su svoj posao na ovom balkanskom prvenstvu obavljali za sudačkim stolom, dok je svoj doprinos na ovom Balkanskom prvenstvu dao kada je u pitanju reprezentacija BiH, fizioterapeut Belmin Škaljić. Elvedin, Elma i Belmin su članovi Mo Body Building Kluba Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close