Brza klizačica koja privlači pažnju

Jutta Leerdam: Nema slikanja za vrijeme napornih treninga

"Što se tiče mojih slika, tijekom napornih treninga ne volim se slikati, to se događa samo u slobodnim danima, inače razmišljam samo o klizanju", kaže Jutta.
Sport / Ostali sportovi | 29. 10. 2022. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne tako davno javnost u Nizozemskoj je ostala "šokirana" nakon što su se Jutta Leerdam i Koen Verweij razišli. Jutta je bila u centru pažnje tijekom Olimpijade, prije svega kao o najljepšoj sportašici pa tek onda velikoj favoritkinji za zlato u utrci na 1000 metara koje nije osvojila. Jutta je na kraju u Pekingu osvojila srebrno odličje i nije bila nezadovoljna.

Nizozemka je juniorska svjetska prvakinja iz 2017. u Helsinkiju, a godinu dana kasnije najbolja na svijetu bila je i u Salt Lake Cityju. Jutta je postala superzvijezda zimskih sportova zbog čega na Instagramu ima pravu vojsku obožavatelja, a sve zahvaljujući sjajnim nedavnim nastupima.Na društvenim mrežama je prati više od tri milijuna ljudi. Ipak, priznaje da fotografije koje objavljuje nisu odraz njezinog života. Kako kaže ime je dobila po Jutti Muller koja se nekada bavila surfanjem.

"Dobila sam ga jer je moj otac zaljubljenik u surfanje. Postojala je djevojka koja je pobjeđivala na brojnim natjecanjima, Jutta Muller. Bila je plavuša i moj otac je mislio, ako će imati plavu djevojčicu, tako će je nazvati. Što se tiče mojih slika, tijekom napornih treninga ne volim se slikati, to se događa samo u slobodnim danima, inače razmišljam samo o klizanju", tvrdi Jutta.

Kopirati
Drag cursor here to close