ONE Fight Night 13

Krnjić ugovorio borbu protiv Iranca

Ahmed Krnjić debitirao je za ONE Championship prošle godine u studenom te došao do 12. profesionalne pobjede u 14. nastupu (12-2-0) i šeste uzastopne.
Sport / Ostali sportovi | 09. 07. 2023. u 18:48 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sjajnog debija za ONE Championship prošle godine, Ahmed Krnjić ugovorio je novu borbu za nešto manje od mjesec dana! Nasuprot njega u kavezu će se naći iranski kickboksač, Iraj Azizpour (15-6), a borba će se održati 4. kolovoza na ONE Fight Night 13 priredbi.

Ahmed Krnjić debitirao je za ONE Championship prošle godine u studenom te došao do 12. profesionalne pobjede u 14. nastupu (12-2-0) i šeste uzastopne. Borac nadimka "Bosanski čelik" porazio je Brazilca Brunu Chavesa (24-3-0) jednoglasnom odlukom sudaca. Krnjić je inače kickboksač iz UFD Gyma koji vode braća Dijaković, a u kutu bosanskohercegovačkog teškaša tada se našao i Roberto Soldić.

Ovog puta protivnik će mu biti 34-godišnji Iranac koji je sudjelovao na ONE Kickboxing Heavyweight Grand Prixu. U polufinalu je porazio posljednjeg Krnjićevog protivnika Chavesa, da bi u finalu posustao protiv prvaka, Ukrajinca Romana Kryklie.

Godine 2017. nastupio je na amaterskom svjetskom Muay Thai prvenstvu u Minsku gdje je osvojio srebro, a nakon toga je ušao profesionalne vode gdje ostvaruje dobre rezultate te je među najviše rangiranim teškašima svijeta, a povratak na pobjedničke staze tražit će upravo protiv Krnjića.

Kopirati
Drag cursor here to close