Rezultati novog testa kasnili

Lea Jugovac ostala bez prvog nastupa

"Nažalost, morala sam propustiti svoj današnji nastup u slopestyleu zbog toga što sam jučer dobila obavijest da sam dobila pozitivan PCR test. S obzirom da se radilo o graničnom pozitivnom testu, morala sam se ponovno testirati", potvrdila je Lea.
Sport / Ostali sportovi | 05. 02. 2022. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lea Jugovac trebala je biti prva hrvatska predstavnica koja je nastupila na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu. Nije nastupila u kvalifikacijama slopestylea zbog jučerašnjeg graničnog nalaza i ponovnog testiranja.Ona jeste bila negativna na ponovnom testiranju, ali je procedura potrajala do jutarnjih sati te se nije mogla pojaviti na startu natjecanja.

"Nažalost, morala sam propustiti svoj današnji nastup u slopestyleu zbog toga što sam jučer dobila obavijest da sam dobila pozitivan PCR test. S obzirom da se radilo o graničnom pozitivnom testu, morala sam se ponovno testirati kako bi se potvrdilo da li se radi stvarno o pozitivnom ili negativnom testu. Na veliku žalost, osim što sam propustila samu ceremoniju, došlo je do toga da sam morala propustiti i svoj nastup jer se procedura toliko odužila. Rezultati testa su došli negativni, što je odlično, jer se mogu pripremiti i usmjeriti na svoj sljedeći nastup u big airu, ali su oni došli malo prekasno", izjavila je Jugovac za HRT.

Njezin sljedeći nastup bit će u disciplini big air 14. veljače.

 

Kopirati
Drag cursor here to close