Život mu je ugrožen

VIDEO I Legendarni MMA borac spasio roditelje iz požara

Mark je munjevito reagirao i uspio je spasiti svoje roditelje. Umirovljeni MMA borac prvo je iznio oca iz kuće, zatim se vratio po majku kojoj je navodno izgorjela kosa na glavi, ali je i nju uspio spasiti.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2024. u 11:19 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strašna nesreća zadesila je Marka Colemana, legendarnog MMA borca. Kako navode strani mediji, Mark Coleman i njegovi roditelji su jedva preživjeli požar u njihovoj obiteljskoj kući. Prema informacijama koje donosi Essentially Sports, požar je započeo u kuhinji, a Mark Coleman spavao je u tim trenucima.

Colemana je probudio pas kako bi ga upozorio na požar, ali vatra se jako brzo širila i situacija je postala više nego alarmantna.

Srećom, Mark je munjevito reagirao i uspio je spasiti svoje roditelje. Umirovljeni MMA borac prvo je iznio oca iz kuće, zatim se vratio po majku kojoj je navodno izgorjela kosa na glavi, ali je i nju uspio spasiti. 

Nažalost, Mark Coleman nije stigao spasiti psa koji ga je zapravo probudio kako bi ga obavijestio o požaru. Vratio se Mark po sirotog psa, ali njegov život već je bio ugašen. Coleman nije izašao iz ove situacije bez posljedica. Naudisao se dima i završio je hospitaliziran nedugo poslije. Društvenim mrežama kruži informacija kako Markovo stanje "ne izgleda dobro" i mnogi pozivaju njegove fanove na molitvu za poboljšanje njegovog zdravstvenog stanja

Video: Izvještaj s mjesta nesreće 

59-godišnji Mark Coleman pionir je MMA-a i jedna istinska legenda tog sporta. Svoju sportsku karijeru započeo je kroz hrvanje slobodnim stilom, a 1991. godine osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Varni (Bugarska). Coleman je dugi niz godina bio ponajbolji američki hrvač, a 1992. godine osvojio je sedmo mjesto na Olimpijskim igrama u Barceloni.

U MMA se zaljubio 1993. godine. Coleman je prebacujući kanale na TV-u naišao na kultni UFC 1 event i s velikim zanimanjem popratio je priredbu. Bila je to ljubav na prvi pogled, a Coleman je svoj MMA debi odradio na UFC 10 turniru koji se održao 1996. godine. Mark je osvojio taj turnir upisavši tri pobjede u jednoj večeri, a tri mjeseca kasnije osvojio je i UFC 11 turnir.

Kopirati
Drag cursor here to close