Plesno natjecanje

Mostar Dance Fever Festival 2024. - Predstavljeno 300 koreografija

Festival je ponudio publici bogat raspored raznovrsnih plesnih stilova, uključujući Balet, Moderni balet, Show dance, Jazz dance, Hip Hop, Disco dance, Latin Show i Acrobatic dance.
Sport / Ostali sportovi | 28. 05. 2024. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecanje pod nazivom Mostar Dance Fever Festival 2024., u organizaciji Saveza modernih plesova u Bosni i Hercegovini i tehničkog realizatora Športskog plesnog kluba Zrinjski iz Mostara, održano je 11. svibnja u HD Herceg Stjepan Kosača.

Mostar je tom prilikom ugostio plesače i njihove trenere iz cijele regije. Festival je ponudio publici bogat raspored raznovrsnih plesnih stilova, uključujući Balet, Moderni balet, Show dance, Jazz dance, Hip Hop, Disco dance, Latin Show i Acrobatic dance. Predstavljeno je oko 300 koreografija s različitim brojem plesača.

Ovo je četvrto plesno natjecanje kojemu je domaćin Športski plesni klub Zrinjski, kao dio kalendara natjecanja Saveza modernih plesova BiH.

Mostar Dance Fever Festival također je bio kvalifikacijski turnir za plesače iz BiH u okviru Saveza modernih plesova, a u lipnju ih očekuje Državno prvenstvo, gdje se nadaju plasmanu na Europsko i Svjetsko prvenstvo.

Foto: ŠPK Zrinjski / Predstavljeno 300 koreografija

 

Kopirati
Drag cursor here to close